13 Temmuz 2017 Perşembe

Snuff


- Şu Ayrancı'da, emniyetin altında bir arkadaşım var. Ayak seviyor sadece. Sadece ayak koklamayı seviyor. Piyano çalan... Daha doğrusu kilise orgu çalabilen tek arkadaşım. Mesela senin hiç kilise orgu çalan bir arkadaşın var mı?

- Yok.

- Ben bu yüzden çok şanslıyım.

- Kesinlikle. Benim ney üfleyen arkadaşım da hiç olmadı.

- Bu kilise orgu çalabilen bir arkadaş ve şey... Sadece ayağa takıntılı. Bedenin ayak kısmında kalmış. Ve kokan ayak... Erkek ayağı. Babası böyle eşraf filan sayılabilir yani. Beyaz Türk'ün en açık renklisi... Muhitleri, eğitimleri filan... Hani hiç bir bok olamayacağı anlaşılmış olmalı ki, konservatuara verilmiş çocuk. Erdoğan hükümeti, kilise orgu çalan bir kadını tutmadı tabi. Her şeyi faul. Neydi onun ismi? Hah, Opera ve Bale'de çalışıyordu. Onu işten attı. Yetmiyormuş gibi, bir gün evlerinde objelerin hareket etmeye başladığını görmüş annesiyle birlikte.

- İkisi birden görmüşler?...

- Evet. bütün ev halkı görüyor. Objeler hareket ediyor. yürüyorlar, bunları tokatlıyorlar filan. Bunlar durduramıyorlar objeleri. Eskiden ateist bir  çocuktu bunu söyleyen.

- Bu extacy kafası da olabilir.

- Annesinin extacy kullandığını düşünmüyorum. Çocuğun zaten extacy almasına gerek yok. Hep o kafayı yaşayan bir çocuk.

- Extacy bağımlılarının hap bulamadıklarında gördükleri türden bir halüsinasyon olabilir.  Bi' filmde görmüştüm...

- Ya da gerçekten olmuştur. Niye çocuğun beyanını esas almıyoruz ki? Neyse. burasını çok sorgulamıyorum. Bunlar o koskoca coğrafyada sanki İslam'ı bulamamışlar gibi, bu başlarından gelen şeye karşı nasıl vaziyet alacaklarına karar verebilmek için tutup kendilerini İslam'a adamışlar. Sonra bir şeyler okuyunca, o objeler durmuş. Annesi kur'an okuyor. Bu da şimdi namaz kılıyor, oruç tutuyor. Ama oruçlu olduğu bir gün, oruçluyken fuhuş yapamıyorsun ya; o kendisi için başka bir açıklama getirdi. "Ya bir ayak orucu bozmaz ki" dedi bana tamam mı? "Senin cinsel faaliyet dendiğinde anladığın başka bir şey yok ki" dedim. Hani domalmış bir göt, erekte olmuş bir yarak, yani ne bileyim, 90 - 60 - 90 bedeninde bir kadın, Arnold Schwarzenegger'e benzer bir erkek... Hiç birisi seni çekmiyor. Ayakta kalmışın. Şimdi bu kadar güdük bir haz alanını, günaha da bağışık hale getiriyorsun, he?

"Sizinkiyle durumum farklı ama" diyor. Ayağı koklarken ama huhhhh, huhhhh filan oluyor. Anladın mı?

Eylem Günlüğü